mer bilder från Malmö!

Ja jag har ännu en gång lånat lite bilder från Martina :)

tänkte visa lite mer bilder på salongen som tjejerna knäppte på. Den är så sjuuukt snygg!
och så blir de lite för och efter bilder på jobbet som jag och tjejerna gjorde!



"receptionen"



De sjukt snygga platserna! allt är i vitt som ja sa förut! till och med teveskärmarna!
mucho snyggt ;)



Vänthörnan!



Shamponeringshörnan!



Fina flickor som tvättar ur ruffset vi fixade på dom!
Från vänster, Matilda, Sandra, Sara, Emelie och Malin.
Så himla fint med fontänen och blommorna som liksom ramar in shamponeringarna! shamponeringarna är på ett podium så de är väldigt fint :)



Knäppt från shamponeringarna.

Sara före:



Sara efter:



Jag och Belinda gjorde flatwaves på överhåret och Johanna gjorde Wrick Wrack på underhåret :)



Stort burr ;) så jäävla läckert! (modevisningshår det här!)
Malin före:



Malin Efter:
Jag gjorde flatwaves på överhåret och Belinda gjorde tuperingen med ministylern på underhåret!






Emelie före:



Emelie efter:
Jag gjorde summerwaves på henne med originalstylern!



Gud vilket hår hon har va? :) ja är avis iaf! och inget löshår här inte!




kommer mer bilder imorn!!

Nu blire fest med gänget i ånge :) wohooo!

:)







Jag älskar dig världens vackraste! ♥


Trudes Prestige i Malmö!

Ja hörni, nu har vi öppnat ännu en salong i koncernern. den heter Trudes Prestige och är ett nytt koncept som går ut på att allt är lite lyxigare och mycket snyggare tycker jag :) i vanliga fall går ju våran inredning i svart och vitt, men nu va allt i vitt och svart, alla stolar, tv apparater och shamponeringar gick i vitt. Så sjukt snyggt!

Aja, Jag och Nenna flög ner imorse redan, åkte från sundsvall 06.50, så vi va på flygplatsen 06,10.. liiite tidigt sådär men de har gått väldigt bra ändå, man har inte kännt efter så mycket ;)
sen har man stått och jobbat från klockan 10 till ungefär sådär klockan 8 då visningen var.. helt sjukt :D man vart ganska mör när man satte sig ner och slappnade av.
Nej men de har varit en sjukt rolig dag! tänkte visa lite bilder som jag har "snott" från en av våra duktiga modeller/dansare, Martina!



Den här skylten sitter bakom shamponeringarna. sjukt snygg skylt iaf!



Shopen som är väldigt öppen och fin, det är världens fönster iaf! jätteljust och fint i lokalen!



Goodiebags :)



Ja här står jag och gör "summerwaves" på en tjej som hette Emelie, jättefint hår hade hon iaf! Vart så snyggt att våga hela hennes hår!



Tess från Skövde var den som sminkade alla modeller,  jätteduktig tjej! :)



Här ser ni mer hur hela håret blev på Emelie.



Johanna jobbade på en tjej som hette Sara, hon gjorde en teknik som kallas "Wrick Wrack", man liksom lindar håret på ståltråd, kör stylern på, väntar på att det svalnar sen har man vääärldens burr :) var det nån som såg Nette på Yran så var det den tekniken jag körde då.

 

Närbild då :)


Jag tänkte lägga upp lite mer bilder om Martina gör det såklart, jag fick ta bilderna av henne så ja får helt enkelt vänta. är ju så när man inte har egen kamera ;)

Gonatt och sov så gott folket!

Imorn/Idag ska jag myyyyyyyyysa med älskling! ♥

tisdag ju, so you think you can dance!

Jag är beroende :)


Min favoritkille som åkte ut för några program sen. den här dansen va så jääävla bra!



Det löser sig!

Åh vad den här låten betyder mycket i tuffa tider som dessa!
och att jag fick höra den låten live i lördas!


 



♥  tufft men vi ska klara det!


Magi!

Coldplay var magiskt! mer kan jag inte säga, kommer aldrig kunna hitta ord nog för hur bra den där konserten var! Chris Martin är en guuuuud på scenen! Helt jävla underbar!


Tungt nu.. men de går över.. de gör det alltid!
man kan limma ihop trasiga saker, och jag har gjort det förut!
"what doesnt kill you makes you stronger"

herregud va trött ja är..

... lång utekväll på stan.. eller lång och lång. vi startade tidigt. hade skitkul på rummet och sen gick vi ut på krogen. kosta fan 120 spänn att gå in på krogarna. inte fan är det värt de iaf? kostar 60 spänn hemma i sundsvall, är nog förmodligen mycket bättre hemma!

nä nu ska ja gå och lägga mig innan Jocke går och lägger sig så att ja hinner somna innan han sätter igång med snarkningarna! Gonatt folket! :D

Wohoo!!

För nu är vi i Stockholm! Allt går bra än så länge, sitter och väntar på att få komma på rummet nu! Dricker varm choklad och bara myser! hoppas alla där hemma har detbra, jag skriver lite imorn kanske! Gratis internet på hostellet! ;)

snart så!!

yeees, snart så åker vi :) nu ska ja bara fixa de sista av packningen sen blire sängen och imorn så åker vi!!!! :D Fan va ja läängtar! vill bara ner till Stockholm nu! åå de kommer bli så bra :)


Aja, Ha en bra helg allihopa! ja kommer ju inte skriva nåt direkt men hoppas ni får en bra helg, ja kommer ha en GRYM  helg iaf :) Gonatt och sov så gott! 



I love you!

So you think you can dance!

Tänkte lägga in lite gobitar från dom 5 säsongerna som dom visar ikväll på det 100:e programmet!

Dålig kvalité på den här men ni måste se den!

Ramalama!
 

Ett av mina favoritnummer! 
Hide and Seek



"The hummingbird and the flower" Emmyvinnare!
Jaimie and Hok

 

Heidi och Travis
"The Bench" Emmyvinnare!

 

Lacey och Neil
Vet inte vad den kallas men den är så fin, och den handlar om koreografen Mia Michaels pappa och henne.


 

Mitt absoluta favorit hip-hop nummer!
Ivan och Allison
Sexy love


 

Heidi och Benji (som är kusiner)
En het jävla mambo! :)


 

Den här dansade Kayla och Jason igår och jag kan inte fatta att Jason åkte ut! han va ju så grym!


London, älskade London!

Jaaa, frågade Karin idag om hon ville hänga med till London på nyår! och hon tyckte de lät sjukt roligt, så förmodligen blir de så att vi åker dit om ja får ledigt! Skulle vara helt underbart att fira nyår i London med dom bästa!! Aja! nu blire lite teve sen sängen, är så trött!

Så gonatt och sov så gott!! :D 




tröttare än nånsin!

så jävla trött idag så det är tur att Jocke är här och håller mig vaken så ja kan somna i tid ikväll! har haft ont i huvudet hela dagen så det har varit en lång dag!
Imorse filmade vi iaf allt till filmen som ska göras om vårat företag.. jag och Elizabeth fick prata lite om företaget, på engelska. haha. tur att ja har bra erfarenhet av engelska då :)

aja, nu ska vi väl snacka lite. finns mkt att prata om....




So you think you can dance!

Det här visades ikväll på So you think you can dance och jag grinade som en liten bebis, va ju så himla vackert!! Kolla så får ni se! huahua!



jag ryyyyyyyser!!!




Ååh, Kan det bli lördag?!! :D

Fan va ja är taggad nu!!

Nu är det 4 dagar kvar till det som kommer bli världens bästa upplevelse enligt mig :) Jag ska åka med min älskade vän Jocke och några till och se gudarna Coldplay! Sitter och tittar på en jättebra dokumentär om dem på ettan just nu! Gav upp allt på teven när Jocke skrev till mig att ja skulle kolla på ettan, fått höra många godingar redan, Shiver, Violett Hill, Yellow, Trouble, och ja tror de kommer många fler innan dokumentären är slut :)
Jag ryser bara jag hör deras musik, höjdpunkten kommer nog bli om jag får höra Fix You! ja kommer fan att börja gråta, haha. så bra är den!

Jag tänkte jag skulle sammanfatta semestern lite snabbt för er.
Dagen efter att vi gick på semester så vart det lite fest i Erikslund där Alex, Jennie, Jessica och Robert hade fixat en gemensam 18årsfest, det var väldigt roligt, haha. vart lite för mycket för mig bara :P men ja hade sjukt roligt iaf!

herregud, medans jag sitter och skriver så spelar dom The Scientist och Clocks.. gud ja älskar dem! jag kommer dö av lycka på lördag! ännu bättre att ja får uppleva det med Jocke :D

Aja.. ska lägga upp lite bilder på varje "event" jag var på i sommar tänkte jag, och jag lånar alla bilder från min Nette såklart :) lite från Björn också! Dom som har dom bästa! :)


... nu spelas Fix you på teven... :) det här inlägget tar lite tid, håller på laddar upp bilder! :D


Den här bilden får sammafatta Yran! :D
 


Yran var helt underbart! mitt första år där och det vad roligare än jag någonsin kunnat hoppats på!
Första dagen var skitkul! vi kollade ju såklart på Takida och dom va grymma! Jag, Karin och Nette stod helt själva med massa människor som inte kunde några låttexter alls, vi kunde alla förutom den allra nyaste låten :)
Va bäst när Robert säger på scenen att "nu ska vi spela lite old shit" och vi bara skriker rakt ut... "yeeeeeah, OOOOOOLD SHIIIIIIIIT" haha, dom som stod brevid oss måste trott vi va dum i huvet. När dom började spela Close Therapy så rockade vi så jävla mycket att ja fick nackont dan efter, haha! men de vare värt! fan va kul de va!
Träffade även Joseph på torsdagen, de va väldigt roligt att träffa en kompis man haft kontakt med så himla länge! hade väldigt roligt med honom iaf! :)

Fredagen va öltältensdagen! det var egentligen inte nån vi ville se då så vi började kvällen i Invitos tält sen bar det iväg till alla dom andra, så sjukt roligt var det! Jag, Malin och Carro dansade som galningar :D va så sjukt roligt!! såg ni oss så förstår ni va ja menar :)

Lördagen var också helt magiskt! Vi började dagen med att gå på Storsjöbadet och hade väldigt roligt, sjukt skönt att bada när man är bakis iaf. hehe :) sen åkte vi in till stan och käkade en god plankstek, ja vräkte i mig en hel, hehe. Sen festade vi till och njöt av alla möjliga bra artister :) vi kollade bland annat på Lady Gaga, helt sjukt vare! fan va bra hon var alltså! häftig show!
Jag och Karin sprang ner till Timbuktu och kollade hans spelning också, helt sjukt bra han är. Vi dansade till varenda låt! Han rörde sig så mycket på scenen att han bokstavligt talat kokade! man såg hur det rykte om honom!

Sen va Yran slut :(

Veckan efter Yran fick Agge nå magvirus och va jättedålig, så  ja åkte till stugan från tisdag till fredag. på Fredag vare derby mellan ånge och östavall i östavall, som Ånge vann :) efter matchen vare fest hos Emelie och Fredrik och de va så sjukt roligt! vi spelade ölspel och drack Jellyshot! :) niiiice säger jag bara. men sen kom de jävligt mycket konstigt folk så då fick alla gå och ja tyckte de va lika bra, inte så kul att ha dit massa folk man inte känner!

Dagen efter var det en resa till Stockholm som gällde med Nette, Björn, Crille och så min Agge såklart! vi bodde på hotell, gick på Grönan! shoppade och bara hade det mysigt i värmen! de va trevligt att bara strosa runt, hade varit roligare om inte ja fått skavsår :P

sista veckan va vi bara hemma och myste och jag va lite förkyld (som nu har brutit ut som fan) och nu har man börjat jobba igen! aja, dagarna går fort iaf! :D haha, det här inlägget tog typ 2 ½ timme att skriva, haha. tar lång tid när man kollar på teve samtidigt och får samtal på telefonen emellan.. Nu är det iaf So you think you can dance :D

Take care och sov gott :)


dålig uppdatering..

ja hörni, förlåt asså. Men ja har ju haft semester! ska bättra mig ja lovar..
imorn blire ett långt inlägg om hela semestern.. nu äre sova som gäller!

somnar till underbar musik av Prince!

Gonatt!

RSS 2.0