filmens underbara värld!

... Ja jag har nu två kvällar i rad sett två väldigt bra filmer..
igår såg jag Little miss Sunshine. och den va ju underbar :)


och om ni inte gör nåt speciellt nu... SLÅ PÅ TREAN!
mitt absoluta favoritfilm går just nu.. Love Actually.. underbar film! ♥

Jobb hela helgen!

Japp, de är det som står på min agenda. Är dock lite roligare att jobba ute i birsta för där händer det ju lite saker iaf :)

Idag direkt efter jobbet så åkte jag och Marina ut på Ikea och shoppade loss, iaf jag ;) har bestämt att jag ska byta accentfärg i vardagsrummet, mitt vardagsrum går i beige, grått, vitt och så accentfärgen turkost som ja har på kuddar, gardiner m.m. men nu är jag less på det. så idag köpte ja nya gardiner, ljus, lampa. nu måste jag bara hitta fina kuddar också :) min nya färg är "Auberginlila" älskar denna mörklila färg. sååå jävla snyggt!
Den färgen som är på rosen i min header är ganska lik den jag har införskaffat på allt nu ;)


Aja, de kommer bli sjukt snyggt när jag är klar med det.. :)
har ni tur kanske ja lägger upp nån bild i framtiden..


Nu ska ja sova iaf, jobb imorn som sagt!
Gonatt my darlings! :) 


min andreas

oh, and btw...

.... MIN KARIN KOMMER HEM NÄSTA HELG!!!! WOHOOOO!!!!!!

Glad :)

Jag har nu idag fått mitt 7:e kusinbarn, men de är min älskade Emilie, min allra närmsta kusin (förutom Susanne då) som har fått en liten son idag, Han ska heta Maximilian och ja älskar honom redan :)

Nu äre bara att jag måste boka en resa ner dit så ja får se det lilla knytet, ska bli så roligt! min "storasyster" har ju flyttat till en trea nu så de ska bli roligt att få se den också! :)

ååh va roligt :) längtar riktigt mycket nu ju!

Aja, ska sova nu! Gonatt alla, och förlåt för att ja uppdaterar så dåligt just nu, är inne i en period när de händer väldigt mycket runt omkring mig så ja har ingen lust att sitta vid datorn...


Älskar dig sötnos!

/ Din

ååh, bättre än nånsin!

Asså idol är så jävla bra i år. finns ingen som är dålig!
Alla är duktiga! De finns ju dock vissa som står ut lite mer än andra men fan, alla är bra i år!!

Men min favorit är ju Erik :) och ja ääääälskar Reza!

Nu ska ja packa inför morgondagen :) imorn blire mysig middag efter jobbet me tjejerna från jobbet, ska bli väldigt mysigt! :) Sen blire fest hos Jimmy som fyller 23 imorn :) Grattis till honom i förskott, träffas ju dock imorn!

ha en bra kväll hörni!

Pusss

knepig situation..

.. som Sverige har satt sig i.. De va verkligen en MÅSTE match i lördas mot Danmark som Sverige förlorade tyvärr. vi satt på Olearys, jag Agge, Jocke och Jimmy, och kollade matchen. sjukt dålig stämning de vart efter förlusten. men sen fick vi upp festhumöret igen :)

hade en bra helg i helgen faktiskt. va iväg och jobbade i Övik på fredagen och lördagen med Ghd och Daniel Scott. en väldigt känd frisör från USA som bor och jobbar i Göteborg. Sjukt roligt att få jobba med honom igen, han var ju den som visade oss sin kollektion när jag var i Göteborg i somras..
Tyvärr så har min utbildningschef Belinda blivit sjuk så ja hoppas hon mår bra och att hon blir bättre snart. Saknade henne i helgen. Men jag fick träffa Lena som är utbildningschef i Danmark istället.
Så jäääävla duktig också, och jag förstod danskan ;)


Aja.. Nu äre Greys.. haha.. då kan ja inte sitta vid datorn!!
Have a nice night!


en tröttis..

... förlåt för dålig uppdatering men ja har lite bloggtorka just nu!
är så sjukt trött idag alltså. fick kliva upp 6 imorse för ja började tidigare, fick ju dock sluta tidigare :) hade varit hemma nu istället för 1½ timme sen. ligger och halvsover nu typ..

såg reprisen av Greys som går varje dag, idag vare avsnittet när Izzie och Alex gifter sig, så himla fint :)

Imorn åker ja till Övik iaf. blir där imorn och på lördag. sen på lördag åker jag hem och umgås med grabbarna. Blir middag och fotboll på Olearys bowling:)


Hoppas ni har en bra kväll! puss och kram


Älskar dig sötnos!

RSS 2.0