Kings of Leon - Sex on fire

Bara för att den låten är så himla bra!! :)
 



Enjoy!

på tåget..

Ja då sitter man på tåget igen då.
ganska jävla nice att åka tåg istället för att åka buss. går ju lite fortare liksom!
Ska bli skönt att komma hem igen, även fast ja nyss va hemma känns de som. den här veckan har gått så sjuuuuukt fort! Jag trodde det skulle blir en jävligt lång vecka, brukar kännas så när jag jobbar måndag-fredag. på nåt sätt så känns de kortare när man jobbar måndag- lördag. Men de kanske är för att de fortare blir helg då :)

Anyway... Sitter på tåget nu, fan va mycke knepigt folk de finns. Sitter en jättetrevlig kvinna brevid mig med världens sötaste vovve :) sen sitter det nån knepig jävla pojk längre bort och verkligen stirrar på mig. jag vet liksom inte vart ja ska ta vägen. så ja tog fram datorn och började skriva här istället så slipper jag ha ögonen åt det hållet. haha. de är liksom inte att man kan flytta sig heller eftersom tåget är typ proppfullt!

Ikväll blire party iaf.
Jag är så stressad över hur jag ska hinna allt. Direkt efter matchen och det så ska jag stanna och städa där med nette och sen blire full fart hem till andreas och fixa nytt smink och klä på sig festkläderna. vart förfesten blir de har ja ingen aning om :)

Vad har ni för kvällsplaner? :)

Saknar Marina redan. Vi hade så kul på jobbet idag, båda va på skitbra humör. haha, vi är så flummiga med varann.. Ibland blire riktigt tokigt. hehe :)
Vi käkade lunch ute i solen idag, de va riktigt skönt. är så skönt att bara sitta på baksidan och känna värmen och se naturen! Myyyysigt :)

Aja, Vi hörs kanske imorn! :)
Take care sweeties!

varför packar man alltid i sista sekunden?

Jag har haft hela kvällen på mig att packa. Ja lagade mat snabbt och så men sen blev de bara att allt stannade upp.. Jag hade tänkt städa undan, packa lugnt. Diska.. Jo jo, De gick ju bra. Fick fixa de nu på en halvtimme. haha.

Nu vill jag bara hem till ånge och ha roligt!!!:D
Blir lika jävla stressigt imorn också. fan också!
Och nu har man fastnat vid teven igen och Sex and the City, bästa serien som finns!

Nä nu ska ja sova och drömma om min snygging ♥

Fashion against Aids!

Hm har ju kommit med en ny kampanj nu där kända artister och personer får designa en eller flera t-shirts eller toppar i förmån för Aidsforskningen.
Jag har klickat hem 3 av deras t-shirtar nu., med lite annorlunda tryck :)


Tokio Hotel

Dita von Teese

Moby. Ögonen lyser i mörkret. haha. Ja fastnade för det :)

Har jag blivit hattmänniska nu?

Njaa.. jag vet inte jag.
Jag har iaf hatt på mig idag, har redan fått fina kommentarer om att jag passar i den. Nenna kom in förut och sa "Gud va ja gillar din hatt" :) Roligt att höra när man testar nånting nytt. Jag kommer nog använda den mkt i sommar iaf. Den är härligt somrig, Kicki sa att jag såg ut som att ja skulle ut och segla. haha. Hon är rolig hon.

Ikväll så blire lite lätt shopping, måste köpa nu foundation, bara Id som gäller som vanligt..
Sen tänkte ja kanske köpa nån top som ja kan han under min kavaj imorn.

I helgen ska jag bo hemma hos mami min hade jag tänkt. Mami och Kent är i Grekland med två kompisar  och har det skönt. Jag vill också åka utomlands! Iaf.. Ja ska väl laga mat åt pojkstackarn så han överlever :P

Imorn blire först match, ska ju stå i kiosken och hjälpa Nette, sen blire direkt hem och göra sig festfin :) Lääängtar!

Hörs senare!

Champions League finalen

Jajjemen!
FC Barcelona har vunnit Champions League!! Woho!
Dom spöade Manchester United med klara 2-0. Manchester spelade bra dom första 10 minuterna i den första halvleken men när Iniesta lägger en perfekt pass till Eto'o i den 10:e minuten så klappar dom ihop helt. Visst, dom hade många vassa lägen, men inget som inte Valdez inte kunde klara av.
Sen vare väl ganska jämt, eller Barca hade typ spelet hela tiden.. Ronaldo fick inte mycket gjort för sitt United och han började bli frustrerad, liksom hela laget.
i ca 70:e minuten så får Xavi bollen strax utanför straffområdet och lägger en perfekt passning(som alltid!) till Messi som typ lägger sig diagonalt i luften(bakåtlutad) och nickar in bollen perfekt i bortre hörnet.

Woho vilken match :)

Det var Greys Anatomy ikväll också, fy fan vilket program! Ja grina som en bebis:)

Nu ska jag sova iaf! Så natti natti sweeties :)

slarvmaja man är då!

Ja jag måste ju vara dum jag, Var ute och shoppade igår.. Åsså kommer man hem och myser till det med mat och så. Men såklart så stoppade jag ju inte plånboken i väskan utan i en av påsarna!!! Åååh.. Nu kan ja inte gå och handla efter jobbet utan ja måste hem först. Fan va omständigt det blev. Aja, tar bussen hem så gåre fortare.

Har ju mina nya skor idag så ja vill inte gå alltför mycket, dom är fortfarande jättehårda så de är lika bra att bara gå korta sträckor i dom.

Jag tror jag ska byta shampoo. Jag gillar mitt shampoo från Tigi men jag känner att jag skulle behöva mer vård just nu..
Jag funderar på att börja använda Redken igen, körde ju med deras shampoon och balsam förut. Har kört med både Body Full och Color Extend.
Men nu skulle ja vilja prova Real Control.
Har ni som jag ett torrt och preparerat (behandlat) hår så är den här serien perfekt! 
Jag har nattinpackningen och den älskar jag!! Så bekvämt!  


Redken Real Control Shampoo
Rengör håret skonsamt samtidigt som det tillför näring och reparerar det. Reder upp svårhanterligt hår och skapar ett mjukt, starkt och glänsande resultat.


Redken Real Control Conditioner
Tillför håret näring och fukt utan att tynga ner det. Håret blir glansigt och lätthanterligt.


Redken Real Control Intense Renewal
Djupverkande treatment som vårdar och ger fuktighet. Tillför styrka och skydd till torrt och behandlat hår. Lämnar håret medgörligt och lätt att reda ut.

Redken Real Control Thermal Resist

Lätt Leave-in spray som vårdar, utjämnar och reparerar värmebehandlat hår. Håret både känns och ser starkt och friskt ut.

Redken Real Control Overnight Treat

Lyxig nattbehandling som omedelbart tränger in i håret och reparerar behandlat och skadat hår under sömnen. Resultatet är mjukt, glänsande och lätthanterligt hår.


Try it vettja :) Alla våra Trudes salonger har den här serien!

Nu ska jag gå hem! Trevlig kväll allihopa!


Älskar dig Andreas

Mirror.

Ja idag så kom tidningen Mirror till oss. Spännande det var, känns som en evighet sen som Jörgen var hos oss. Såg han dock på Wella showboat också men jag pratade inte med han då, såg han bara på håll :)
Vart positivt överaskad när jag läste artikeln om oss och såg att Jörgen tyckte jag var en positiv och glad tjej som gav han energi :) Alltid kul att höra, hihi! han va en riktigt trevlig prick.
Jag vet inte om artikeln kommer komma upp på hemsidan deras men jag tycker ni kan gå in och kolla ändå, Det är många intressanta artiklar och reportage i den här månadens tidning. Det står bland annat om Ghd och Wella showboat :)
Kolla in nu ------> www.mirroronline.se  :)


Idag blev det lite shopping iaf, hittade äntligen min svarta kavaj som jag har letat efter. så skönt att hitta den, och de va rea på den så ja köpte den för 299:-  Det var jävligt bra pris tycker jag. skulle ha kostat 699:- . Woho :)
Den ska ja ha på mig på fredag när man ska vara lite fin :)
Köpte ett par nya skor också från Din sko, ett par jättesöta, färgglada tygskor. ni vet ju mig och tygskor. haha! :D

Nu ligger man och myser i soffan, är jävligt trött. Regnar ute, de suger..
va fint imorse och mitt på dagen, så konstigt väder nu ju..

Nä nu är det Desperate Housewives..
Gonatt folket! :)

Ghd Styler

Nu har den kommit, den nya Ghdstylern!
Så jäääkla snygg! Fan, ja vill ha varenda en som kommer!

Denna Limited Edition heter Rare och är inspirerad av det "djuriska" modet just nu.
Djurmönster är ju väldigt inne i modevärlden nu och därför har Ghd skapat denna skönhet!

Jag tycker att alla som inte har en Ghd tång ska köpa en, de finns inget bättre.
Och jag vet. Jag jobbar med dom varje dag! Jag har snart en i varje storlek. och som de känns så blir de nog fler limited editions också :)

Ghd Styler går att köpa på alla Trudes frisörer salonger.
Vill ni ha extra info om just Ghd som märke eller om Ghd tängerna så ring till vår salong eller logga in på våran hemsida. Leta er fram till Lotsgatan om ni vill fråga mig något.


Kolla in den här skönheten!! Vill ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


sömnlös natt..

Ja inatt fick man inte mycket sömn helle. fy fan va trött jag var i morse!
Jag är typ i koma nu känns de som, idag blire tidig säng iaf!

saknar dig älskling!


GONATT!!

Sjuk,.. igen!

Seriöst jag tror jag har nåt fel eller nåt.. Jag är sjuk jämt!
Började förra veckan.. kände mig rosslig i halsen och så men ja trodde inte de skulle bli nå mer av det. sen på jobbet i lördags så tappade jag rösten. kul när man skulle på Showboat på söndagen.
hade ingen röst över huvudtaget på hela resan och de sluta med att ja låg i feber på måndagen när vi skulle på visningar! fy fan va less ja va. klev iaf upp och såg två!
sen vare bara hem och bädda ner sig. låg och sov typ hela kvällen tills ja gick och la mig, sov till 1 i tisdags.
Det är nu torsdag och ja är fortfarande inte bra!!! Blir så less, va nog smart dock att stanna hemma hela veckan. Jag har haft världens hosta och hostmedicin hjälper ju lite iaf men inte helt.
snorar gör ja också som en idiot, snöt mig så mkt idag så ja började blö näsblod :/

Aja.. Har iaf haft Sex And The City gänget som sällskap :P
Har plöjt igenom 3 säsonger dom här dagarna.. de är jäääävligt mycket program. Började till och med snacka engelska med älsklingen för ja har tittat på så mkt engelska. haha.
ganska konstigt.

Ikväll slog jag iaf över på Eurovision Song contest.
finns några bra låtar. idag vare ju bara semifinal iofs. Malena har ju redan gått vidare så det är ju bra iaf!
Jag älskar Norges låt, och några fler. visar dom här :) 


 






Och bara för att jag sitter och tittar på den här nu!
Jag ääääääälskar Wall-e. Typ världens sötaste!! :D



Natti natti allihopa! puss

träning!

nu har man äntligen satt igång igen. haha. lite seriös ska man väl vara också!
Ska försöka promenera åtminstone 4 dagar i veckan, jag går ju alltid till jobbet och så och de är ju en halvtimmes promenad dit och en halvtimme hem, men nu tänkte ja gå en timme utöver det också, så länge ja orkar ta mig upp på mornarna :P
Så nu måste jag sova så jag orkar upp imorn!

Btw, Tre Kronor har gått till Semifinal i hockey VM. Guldet närmar sig ;)
Nu ska dom bara slå Kanada asen i semin så.. Kung KENNY avgjorde matchen idag! Vilken spelare! Men Jonas Gustafsson var ändå matchens gigant! Utan honom, ingen Semi!


Sweet dreams my darlings! GONATT!


Älskar dig!

ny telefon!

Jag vill verkligen ha en ny telefon nu asså! min faller i bitar!
Jag har haft min telefon i ungefär 1½ år nu. och jag är verkligen inte en sån som köper en ny varje år! Jag försöker ha mina telefoner så långt det bara går! eller tills dom är helt paj :)

Men nu är jag ganska jävla less på den här telefonen alltså! När jag först fick telefonen så knäcktes knapparna efter bara någon vecka, då skickade jag tillbaka den och fick tillbaka den efter typ en månad!! Även att den stendör ibland, asså det går inte att få igång den om man inte tar ut batteriet och startar om den helt, ganska jobbigt ibland på mornarna när man inser att man försovit sig. haha, inte kul!!
Iaf, jag fick tillbaka den efter typ en månad då, sen hade jag den i kanske.. ja 5-6 månader och under den tiden så knäcktes 9 knappar av 12. Fatta! Jag kunde ju knappt skriva ju. Speciellt fyrkanten va helt cp eftersom ja skriver ganska snabbt så kunde ja inte trycka på mellanslag ju!
Jag skickade iaf in den igen och fick tillbaka den efter en vecka! då gick de fort minsann! Jag blev dock ganska besviken fort då dom lagat och bytt ut knapparna, MEN!! Fyrkanten funkar fortfarande inte, så ja får trycka på mellanslag genom att trycka höger på den där cirkelgrejen ovanför.. hela skalet har även lossnat nu! så varenda gång jag skriver så lossnar skalet och alla huvudknapparna åker under skalet och så ramlar nästan skärmen ut varje gång. Skapligt less!!
Så ni som tänkt köpa denna telefon! TÄNK OM!




Det här är iaf den nya telefonen jag vill ha!
Den verkar bra och jag vill verkligen ha en fliptelefon den här gången, hade det innan den jag har nu och den var sjukt bra! Man repar inte skärmen iaf och den håller betydligt bättre än den här skitsaken!

Det är en musiktelefon och det är ett måste för mig, använder inte mp3 eller iPod eller nåt utan jag använder min telefon och så ska det fortsätta! :)


Snygg va? Den har musikknapparna på utsidan vilket är sjukt bra!
orka fälla upp telefon hela tiden när man ska byta låt t.ex?
VILL HA!!!

deklarera!

Ni har väl inte glömt att deklarera allihopa??
Jag har precis fixat det. Det ska vara inne imorn. haha.

Vi hade det iaf sjukt bra uppe i Albacken i helgen. De va verkligen mitt ute i ingenstans! men gud så skönt det var. Vi grillade och festade på torsdagen, bastade och hade sjukt roligt. Kom i säng vid halv 6 tror jag:)
Sen på fredagen vare så fint väder så då satt vi tjejer i solen hela dagen, ja vart bränd. haha. är så smart jag och glömmer att smörja in mig. men men! :)
Kom hem sent på fredagkväll.
Tack Emelie och Fredrik för att vi fick komma! HADE SJUKT ROLIGT!!!


Nu äre mys som gäller ikväll! :D

RSS 2.0