hungrig och taggad

Fan va kul vi hade igår.. jag headbangade så mycket till Takida att ja typ har nackspärr idag. haha! Så jäääävla kul hade vi, Jag, Nette och Karin stod ibland massa människor som bara kunde en låt typ, haha. Curly Sue!
dom spelade lite oldshit sa dom, så jävla bra. Close Therapy. niiiice! den låten pajade min nacke! fan va vi rockade.

Aja. Ni som inte var på Yran igår och såg Takida, Missade nåt kan ja säga!!!

myser till bra musik!

La upp den här för ett tag sen nu men den är så bra så ja måste lägga upp den igen, sitter och lyssnar på den nu! Darin sjunger den så bra live och i det lugna tempot!

Aja, nu är det gonatt! :)
Enjoy the song!


 

1 dag kvar nu!

ja nu är det bara en dag kvar till Yran! Ska bli så jääävla kul.
köpte mitt 3 dagars pass idag och imorn blire systemet ;)

Läääängtar!! är det nån av er läsare som ska dit?

Jag och Emelie var ute och gick idag, va skönt att ha nån att gå med för en gångs skull, det tyckte hon med. Går liksom lättare och fortare när man har någon att prata med. Orkade inte jogga idag för jag har så ont i höfterna. är nog inte så smart att springa på asfalt när man har så dåliga muskler i höfterna som jag har..
Känner av benhinnorna igen också, hade ju fruktansvärda problem med dem förut när jag spelade innebandy, kunde knappt gå efter träningarna... doktorn sa att ja skulle ta de lugnt med träningen då men när vi bytte golv i hallen så vart de mkt bättre.. har dock känt av det dom senaste dagarna nu efter joggningen.. inte så skönt :/

aja.. Hoppas alla har de bra.. EN DAG KVAR NU :D
Gonatt allihopa och sov så gott ;)


♥ Andreas ♥

paus..

Hej på er!
som ni kanske förstår så skriver jag inte så mycket nu när jag har semester.. blir liksom inte av! vet inte varför men ja har liksom ingen lust att sitta vid datorn, om ni förstår va ja menar ;)
det har inte direkt hänt något speciellt på semestern hittills.. det har ju inte varit nå bra väder, förra lördagen så vare ju varmt och då va vi vid vojen och solade och drack vin ;)
vi gick ju ut sen på kvällen och låt oss säga att de vart lite för mycket för mig kanske,. hahaha.. har nog inte varit så bakis på länge.. herregud ja ville bara dööö...

aja, i veckan.. va har hänt.. hmmm...
i tisdags va vi i Järvsö och hälsade på Andreas mormor och morfar. Vi fick fika och mat och så och de va väldigt trevligt! Vi va även på Järvzoo, hehe. Va skoj att gå på zoo faktiskt, va ett bra tag sen man gjorde de.. Häftigt att se alla djuren, Lodjuren och järvarna va häftigast! fick dock inte se myskoxarna men ja har sett såna förut så de gjorde inget egentligen..

I onsdags så spelade älsklingen match för första gången på väldigt länge. Ånge spelade träningsmatch mot engelska Barnsley..  Vi trodde (förlåt älskling för att ja säger de här men) att dom skulle få stordäng, men de blev 1-1, dom hade kunnit vunnit matchen men Barnsley fick in ett tröstmål inte så långt från slutet.. tråkigt men ja tycker ändå grabbarna gjorde de bra! 

Aja. resten av veckan har vi bara tagit det lugnt och umgåtts med kompisar och så.. Vart ju ingen resa till Göteborg eftersom de skulle ha kostat alldeles för mycket pengar! bara resan hade kostat typ lika mycket som en sista minuten utomlands.. så vi sket i det. vi ska åka till Sthlm den 8 augusti istället med Nette, Björn och Crille :) ska bli så sjuuukt roligt! Vi ska gå på grönan, dock inte lika bra som Liseberg men de får väl duga.. :P

Aja, Tänkte bara säga iaf att ja inte kommer uppdatera här så mkt på semestern, bara så ni vet ;)

På torsdag smäller det.. STORSJÖYRAN HERE WE COME!!!

Ha en jättebra sommar allihopa!

skön mix!

Klickade in på den här tjejens blogg och lyssnade på den här låten.
Jävligt härlig mix måste jag säga, Ja gillar normalt inte bara sånt där gastande men de funkade i den här!


Kolla in den vettja!



saknar greys!

ett av mina favorit uttryck på Greys Anatomy.
Meredith och George behöver prata med Izzie och Cristina, men de är upptagna på annat håll så Meredith låtsas vara Izzie och George är Cristina.

då säger George så här till Meredith, Så jävla roligt!

"McDreamy was doing the McNasty with McHottie? That McBastard! "

hahaha.. så jävla bra! ni som ser Greys Anatomy fattar!


Rockade redan i magen!

Haha, Vet ni vad mami berättade för mig förra veckan?
Jag älskar ju Michael Jackson, åsså satt vi och kollade på minnesstunden dom hade på fyran förra veckan.. då säger Mami att hon och pappa va och kollade på honom när han va i Göteborg, 1988. åsså säger hon att ja fanns i magen då. så ja började väl digga han redan då ;)

åh så underbar!

Ja jag älskar Michael Jackson också.
Här är en till favoritlåt! Ja älskar låten och videon!


Takida!

Bara för att jag längtar som en gris till Yran då ja ska få se dom igen!
Jag är verkligen ett Takida fan, inte bara för att dom kommer från Ånge och de. Utan ja älskar verkligen deras musik! Den här låten är så hiiimla bra! Den är bra i båda versionerna men den här lugnare är extra fin :)


Mr.Jones.

fick ett mail på facebook om att Mr.Jones har gjort en ny låt.. Gå in och lyssna på dom här! Grabbarna är duktiga! :)

Premiär idag!

ja idag har Harry Potter och Halvblodsprinsen premiär i Sverige..
Men ja tänker inte gå och se den förns jag läst ut boken!! Började läsa den när den kom ut, men sen bara vart de att ja la den åt sidan och glömde bort den.. :/ Men nu på semestern ska ja läsa ut den så fort som möjligt! förhoppningsvis när ja ligger och solar nere hos Mami :)




Boken och filmreklamen

Glömt bort att berätta!

haha, ja har ju totalt glömt bort att berätta att min Gatufesten band som ja har haft på mig sen förra årets Gatufest, De har ja klippt bort nu :) Så nu är väl Emilie glad! ;)

 

Jajjemen, nu äre borta!
Och det är bara vatten jag dricker på den där bilden! :)
Dansade järnet på mittis en kväll med Karin så vi va tvungna att dricka vatten.. haha.. så jävla varmt!

trevlig lunch!

Jag käkade lunch med Jimmy idag som klantade till det ännu mer än vad jag gjorde i söndags ;) han va ledig idag åsså går han till jobbet klockan 8. hahaha. så jävla kul när han berätta de. klantskalle du är :)




Aja, Kul vare iaf att käka me dig igen! :) Coffee house, MUMS!!

hell yeah!

I helgen ska ja dansa så här vilt med klackar :)


Sommarens bästa program!

Japp nu  är det sommarens bästa program!

SO YOU THINK YOU CAN DANCE!!! :D

Jag hejar på den här killen som är bland dom 18 bästa hittills, hoppas han vinner hela skiten för han är så jävla bra!! Han kom inte med till finalen förra året för han vart sjuk :/
Men nu är han med!! Kolla efter honom!!
Philip Chbeeb heter han! ;)





Ne nu ska ja kolla! hörs imorn!
skön dag idag på jobbet, nästan fullt ju, helt otroligt :)

.......

bild på mitt nya läppstift,, knäppte de för 2 min sen.. pratar med älsklingen nu :)



skitkvalité för de är datakameran!!


Rött läppstift!

Ja idag har jag köpt mitt röda läppstift! köpte även en läppenna till, så jävla läckert :D
och hon som jobbade på Face va så jävla bra och hjälpsam! Hon tyckte ja va skitsnygg i rött :) så ja hoppas bara att älsklingen tycker det är lika fint som jag gör, är ju en attitydfärg kan ja ju säga ;)
knäppte nå kort med telefonen nyss men de ser inte riktigt ut som i verkligheten, det är mkt rödare i verkligheten..

aja, nu vill ja bara hem, äta middag och sen slänga i mig kladdkaka :)
åååååh va gott de är asså! Skönt när man är själv för då räcker den i flera dagar ;)

Ha det bra hörni så hörs vi sen!

Älskar dig Andreas

kladdkaka...mums

Ja jag gjorde kladdkaka idag och köpte jordgubbar.. hade lite vaniljglass hemma också. fan va nice de va iaf :) Legat och kollat på SATC hela dagen idag. kännt mig helt ur balans. skitkonstigt. kallsvettig och ont i huvudet som fan asså. De har ju varit fint väder idag men njaee, inte orkat sitta ute. Eller ja de har ju blåst, sen vart de mulet helt plötsligt! men nu är de hyffsat fint iaf.. sitter och väntar på att Beck ska börja. pratar  med älsklingen på msn också. vill bara hem till ånge nu så jag får mysa med honom i fyra veckor..

På lördag äre fest som gäller iaf. björns brorsa har ju fyllt 18 och de är fyra som ska  ha en gemensam 18årsfest.. Ska bli så sjukt roligt, hur mkt folk som helst som ska dit :D
Ne, nu ska ja prata med finast lite mer eftersom Beck börjar nu..



Jag älskar dig Andreas

ne nu vill jag ha semester!

ja jag vill bara hem till ånge nu till alla vänner och familj och såklart mina älsklingar. Är så ensamt i sundsvall.. som igår så satt man helt själv och kollade tv (fanns inget att kolla så ja slog på Sex and the city) spelar ingen roll att man sett alla program. Lika bra ändå och ja skulle kunna se dom 100 ggr om.
så nu ska ja hem, byta om till myskläder och fortsätta kolla SATC :)

Jag ska iaf handla när vi kommer till götet. Ska handla ett rött, mörkt läppstift. har kommit underfund med att jag passar i rött ( har aldrig tyckt det tidigare, har kännt mig som en clown ) men om jag har ett som är väldigt mörkrött så går det bra.  Men jag kan inte ha knallröda läppstift. Passar inte till min hy! just nu så har jag blandat ett aprikosorangerött med ett lite mer rödbrunt så det blir sådär mörkrött. ganska snyggt men jag skulle vilja ha ett som är mer rosenrött/blodrött.

Vet ni vad jag gjorde imorse då?
Det var någon som hade skrivit på mitt schema på datorn att jag började 10, men när jag kom ner på jobbet så öppnade ju allt 12. och jag kollade säkert 5 ggr på datorn innan jag gick igår att jag började 10 eftersom ja hade för mig att allt det andra öppnade 12, aja. Va bara att promenera hem igen.. käkade lite och kollade lite SATC sen gick ja ner igen. ingen skada skedd, hade ju dock velat sova lite längre :)

Aja, ha en bra söndag hörni!

torkat och klart..

Ja nu har man dammsugit och torkat golven i hela lägenheten, luktar så himla gott :) valde ett skurmedel med vårblommor, luktar lillekonvalj i hela lägenheten nu.. Mmmmmm :)

Gjorde även en riktigt god middag idag. Jag har en tacokyckling jag brukar göra som man äter med nachochips och grönsaker. men nu gjorde jag den lite annorlunda, kokade pasta (al dente) och blandade min tacoröra med grillad kyckling i, blandade det med nachochips, mozzarella och texmexost.. Muuuuuums :D
Vill ni ha receptet på tacokycklingen så får ni fråga ;)

Nu äre iaf filmtime, inget bra på teve ikväll så ja slog på Narnia - Prince Caspian.. sett den förut men jag älskar dom där filmerna :)

natti natti på er!


fredag..

... det känns verkligen inte som fredag idag.. Gud va konstigt.. Jag ska nog bara ta det lugnt idag. Ska försöka dammsuga idag som jag inte kunde igår. fick sån jävla mensvärk igen så ja ville bara slå sönder nåt.
Asså ni förstår inte hur ont det gör när jag har det. Tänk er att nån sticker in två knivar vid vardera sida om naveln, och liksom vrider om sisådär var 10 minut. asså de gör så ont, och ryggen.. guud. Tur hade ja iaf att min granne hade värktabletter hemma. Vart lite bra efter det iaf!

Aja. ska hem nu och dammsuga och torka golven. rolig fredag va?
Vad ska ni göra??


Puss på sötnosen min! <3


sängen..

nu blire sängen. kommer sova gott. kanske. är så jääävla hett här..
blir nog fläkten på inatt..

världens sötaste trollunge :)

Visst är hon söt?
Jättefin fotografering som Emilie  tog med lilla Stella på.
ville bara ni skulle se henne, så sjukt söt! :) Jag vill också ha en! Andreas? :)



bloggtorka..

jag har verkligen ingen aning vad jag ska skriva om..

åska!

Fan ja önskade att det kunde åska litegrann nu, är less på denna fuktighet. blir alltid så härligt luft efter att det har åskat. Dessutom älskar jag att titta på blixtarna, läsa en bok eller nåt medans det smattrar på taket/balkongen utanför. Kan dock bli otäckt om det slår ner i något precis utanför huset. har aldrig varit med om att det slagit ner i huset jag är i men man har ju hört berättelser..
Tycker det är otroligt vilka krafter det finns iaf, läste i tidningen i söndas att det var en man som hade blivit träffad av blixten och dött på fläcken, så himla hemskt! förstår inte att det finns människor som överlever när dom blir träffade. Hade en kund idag som berättade att hennes mamma hade blivit träffad och hon såg liksom hur blixten gick in i armen och ur genom foten, sen kastades hon bakåt typ 10 meter till en soffa i nästa rum, helt sjukt ju.
Aja, vill inte bli träffad men de skulle vara mysigt med lite åska iaf, så luften blir klarare.

Längtar efter min älskling som en tok! hur ska ja klara mig så länge utan dig? uscha, vill ha dig hos mig hela tiden, snart semester, då ska vi mysa :)
Snart är Göteborgsresan bokad också, de kommer bli jävligt nice! Hoppas bara Nette får ledigt så vi kan åka alla fyra.

Aja, snart ska ja ner på stan och möta Mami som bor hos mig sen igår, hon åker hem imorn... :(
Vi ska gå på Olearys och käka och ta oss en stooooor cider :) eftersom man är ledig imorn kan man ju göra de. mums! ♥ 


Hörs och ses hörni :)

ont i nacken..

Ja helgen har varit helt underbar! Jag och älsklingen åkte till Gissjö på fredagen för att bara ta det lugnt med min familj, och vi hade det helt underbart., vi fiskade och badade. Jag fick till och med fisk :) brukar ja aldrig få.
Men när vi badade i lördas så slog jag i nacken i botten efter att ja suttit på andreas axlar, ramla rakt ner i botten me nacken först. det känns idag kan ja säga! känner mig helt bortdomnad i huvet. kan inte lyfta axlarna riktigt heller.

aja, nu äre lååååång  jobbvecka framför mig,. huahua!
menmen, snart semester!

Grattis finast!!



Grattis på födelsedagen älskling!
Jag hoppas du blir nöjd med dagen och presenterna :)
Nu vill jag bara hem och krama dig!
Ses sen! Älskar dig mest av allt!




Here I go
Scream my lungs out and try to get to you
You are my only one
I let go, there's just no one that gets me like you do
You are my only
My only one

underbar

haha,. jag har faktiskt letat efter den här låten i fleeeeeera år!
Jag hörde den i nån teknad film, tror de va Pokemon faktiskt, haha...

Men den är väldigt bra!

Beyoncé - Diva

den här låten är sådär konstigt bra.
Inte värsta draglåten men den är häftig tycker jag, vad tycker ni?
( jättedålig kvalité men hittade ingen annan )



gatufesten..

Ja idag börjar ju Gatufesten.. Men jag ska inte gå! Inte värt att slänga bort alla dessa pengar på så dåliga artister och de,. vill inte direkt slänga ut 700 spänn på att sitta i öltälten, de är det inte värt!
Nä, de blir storsjöyran i år istället! :) LÄÄÄÄÄNGTAR!!

Jag och älsklingen va ut igår för att kolla lite, vi va ute i max 45 min sen gick vi hem igen, mkt pga att de va så varmt också. Höll ju fan på svettas bort. Men igår köpte vi en fläkt iaf, de va skönt att sova med den kan ja säga! Men vi va ju så smarta så vi stängde fönstren i sovrummet för vi trodde katterna ville ligga inne hos oss,dom låg där bara en snabbis sen gick dom ut så då stängde vi dörren för att slippa släppa in värme, haha. men vi glömde öppna fönstren! dumma vi va för de va så äckligt jävla varmt imorse!
Ska snart äta lunch med finast på stan.. hörs sen :)


Älskar dig!

RSS 2.0