paus..

Hej på er!
som ni kanske förstår så skriver jag inte så mycket nu när jag har semester.. blir liksom inte av! vet inte varför men ja har liksom ingen lust att sitta vid datorn, om ni förstår va ja menar ;)
det har inte direkt hänt något speciellt på semestern hittills.. det har ju inte varit nå bra väder, förra lördagen så vare ju varmt och då va vi vid vojen och solade och drack vin ;)
vi gick ju ut sen på kvällen och låt oss säga att de vart lite för mycket för mig kanske,. hahaha.. har nog inte varit så bakis på länge.. herregud ja ville bara dööö...

aja, i veckan.. va har hänt.. hmmm...
i tisdags va vi i Järvsö och hälsade på Andreas mormor och morfar. Vi fick fika och mat och så och de va väldigt trevligt! Vi va även på Järvzoo, hehe. Va skoj att gå på zoo faktiskt, va ett bra tag sen man gjorde de.. Häftigt att se alla djuren, Lodjuren och järvarna va häftigast! fick dock inte se myskoxarna men ja har sett såna förut så de gjorde inget egentligen..

I onsdags så spelade älsklingen match för första gången på väldigt länge. Ånge spelade träningsmatch mot engelska Barnsley..  Vi trodde (förlåt älskling för att ja säger de här men) att dom skulle få stordäng, men de blev 1-1, dom hade kunnit vunnit matchen men Barnsley fick in ett tröstmål inte så långt från slutet.. tråkigt men ja tycker ändå grabbarna gjorde de bra! 

Aja. resten av veckan har vi bara tagit det lugnt och umgåtts med kompisar och så.. Vart ju ingen resa till Göteborg eftersom de skulle ha kostat alldeles för mycket pengar! bara resan hade kostat typ lika mycket som en sista minuten utomlands.. så vi sket i det. vi ska åka till Sthlm den 8 augusti istället med Nette, Björn och Crille :) ska bli så sjuuukt roligt! Vi ska gå på grönan, dock inte lika bra som Liseberg men de får väl duga.. :P

Aja, Tänkte bara säga iaf att ja inte kommer uppdatera här så mkt på semestern, bara så ni vet ;)

På torsdag smäller det.. STORSJÖYRAN HERE WE COME!!!

Ha en jättebra sommar allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0