ååh..

ganska jobbigt att ha magkatarr kan ja lova, man kan ju fan inte äta som vanligt!
Jag som älskar stark och kryddig mat, stekt mat och pasta och sånt. Sånt går inte så bra ihop med min mage just nu, blir illamående och får skitont så fort ja äter något som magen inte gillar.
så ikväll var jag duktig, kokta morötter, kokt potatis och köttfärslimpa. Mums :)
måste nog ta och göra lite sås också, blev sen middag ikväll, men men.
Va duktig och städade upp lite i köket nu också när maten lagades. Måste ju göra fint när tjejerna ska komma på lördag! Men redan på fredag kommer min favvis Karin :) längtar som en gris!

Nu ska ja snart  äta, sen blire städa lite mer och bara slappa.
Sovmorgon imorn, skönt de iaf :)


Puss på er

Sommarminnen!

Sitter och lyssnar på Kent och minns tillbaka till den grymma spelningen på Yran. Jag har aldrig varit så förtjust i Kent men efter den där spelningen har jag konverterat till den positiva sidan jag också :)


Lyssnar på den här underbara låten som dom avslutade spelningen med på Yran!
Massor med känslor som kommer fram när jag lyssnar på den här, mest lycka :)


Den är filmad med en mobil och ja hittade INGEN annan bra kvalité tyvärr men den är helt ok!
Jocke sjöng dock ett annan slut åt oss på Yran :)



börjar komma tillbaka..

Mina älskade vänner vet att jag inte varit mig själv på slutet. Jag har kämpat hårt men jag hoppas att allt kommer lösa sig nu, Det verkar väldigt lovande iaf!
Jag börjar känna hopp och lycka igen, Jag har varit nära botten nu men är påväg upp igen.
Och det är tack vare er mina änglar! Vissa har verkligen stöttat mig till tusen och ni ska veta att jag älskar er mer än allt annat!

Mitt största stöd har alltid varit och kommer alltid förbli älskade Mami ♥
Jag älskar dig mer än allt annat på denna jord! Du stärker mig på sätt du aldrig kommer förstå. Dina ord betyder mer för mig än någon annan! Det spelar ingen roll vilken fas jag gått igenom i mitt liv, Jag har alltid kunnat lita på att du finns där vid min sida och det är jag evigt tacksam för. Du har fått mig att inse att jag faktiskt är värdefull och att jag förtjänar bättre än jag nöjer mig med.

Jag älskar dig!


Jeanette Reiser:
Du finns alltid där, du svarar när jag ringer, du stöttar när jag gråter, du skrattar med mig när jag behöver det, du kramar mig när jag visar ett glatt ansikte men du vet att jag inte är glad på insidan, du bara finns där för mig hela tiden och det är det jag älskar så mycket med dig!
Jag kommer alltid finnas för dig också, I vått och torrt! Det har vi redan bevisat för varann i år och du vet vad jag menar med det!

Jag älskar dig!


Emelie Kaukas:
Min toka, du gör mig glad bara av att vara i samma rum som mig. Jag trodde aldrig vi skulle komma så nära varann som vi faktiskt har gjort, jag är sååå glad att vi tog steget och lärde känna varann! För vad skulle livet vara utan dig? Jag gruvar mig så otroligt inför att ni ska flytta men jag kommer ju iaf och hälsar på er i en månads tid. Jag är så otroligt tacksam att du finns i mitt liv och du betyder så jävla mycket för mig! Och tack för att du alltid peppar mig och får mig på fötter!

♥ Jag älskar dig!


Karin Rylander:
Min andra halva, Jag hatar att du bor så långt borta! Jag saknar dig varje dag och önskar jag kunde komma till Linkan varje dag eller du hit varje dag. Jag har hittat en riktig och trogen vän i dig. Du och jag har gått igenom mycket ihop, väldigt mycket roligt och jag hoppas det fortsätter så!
Jag vet att du finns där för mig och det känns så tryggt, och jag hoppas du känner likadant för så är det!
Vi är så olika men ändå precis likadana och det är det jag älskar med våran vänskap!

Jag älskar dig!


Sen så har ja ju såklart massa andra underbara människor i mitt liv som jag älskar så mycket! Jag har verkligen underbara vänner som värmer min själ!
Och i denna kyla så behövs det! Ni har fått mig tillbaka igen efter allt skit! Och jag ska försöka att älska er så mycket så ni förstår hur mycket ni betyder för mig!

Jag lägger upp den här låten för att den är så bra och för att den summerar så mycket som jag precis skrivit om! Jag har börjat få tillbaka skrivglädjen igen för bloggen, och ja lovar att ja ska försöka lägga ut mer än de blivit i sommar!


Han är inte het gubben men sjunga kan han!!


....

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag orkar inte skriva här just nu. Mina nära och kära vet varför! Jag orkar helt enkelt inte med bloggen...

Puss på er!

RSS 2.0