äntligen!!

Så har mitt älskade Greys Anatomy börjat igen. men kvällens program var så sjukt sorgligt.. Alla som såg det vet hur de var... ni som inte såg de.. kolla reprisen på söndag...

nu ska ja sova...

men ikväll så njöt jag av att se denna fantastiska sångare på Idol.
Jag älskade hans röst redan 2007 när han sökte första gången.. men nu är han så mkt bättre! :D


2007 när han sökte..




Årets audition..





Kvällens uppträdande.. åååh underbart!!


snart..

... så får ja åka hem! :D PARTEEEEY!!!

fest ikväll!! :D

WOho, ikväll äre fest som gäller, va ett tag sen nu!
Ska åka direkt från jobbet till Ånge och mysa först med tjejerna. De blir jag, Emelie, Sara och Nette såklart :) Kommer bli kanon! önskar dock att min Karin kunde vara med också...saknar henne som en tok!

Hörs nåt hörni!
Hoppas alla får en kanonkväll! puss


älskar min fina älskling !

Muse

Har aldrig varit speciellt intresserad av Muse's musik.. Jag älskar vissa låtar men annars så vet ja inte..

men den här låten är sååååå jävla bra!!!!



rolig kväll..

Jag och Marina har varit värsta flummiga idag på jobbet... haha..
Så ikväll skulle vi på produktinformation, vi klarade oss igenom den galant. Men sen i bilen påväg hem. haha.. fan vi skrattade åt allt.. "Jag tyckte du sa att han åkte traktor med din mamma och pappa" "Ja men Frida åker inte du traktor hemma i ånge då, de är ju på landet" haha. lät så jävla roligt! fan va vi garva.. hela vägen i bilen från Strand till mig.

nu sitter man och kollar på när Ibra spelar fotboll, han har gjort ett mål nu för älskade Barcelona, han gjorde 1-0 själv, sen gjorde Messi 2-0, nu klackade... KLACKADE... Zlatan bollen till Pique som gjorde mål, haha.. helt sjukt! han va helt felvänd mot Pique, han stod med ryggen emot men klackade bollen bakåt så Pique fick den. helt sjukt.. haha. men fan vilket snyggt mål!

Nä, nu ska ja tvätta av mitt smink och gå och sova. Köpt nya ögonskuggor nu som är sååååå snygga, Trude har hittat ett märke som heter Mist och de är så jävla snygga ögonskuggor så jag och Marina har köpt 3 var. haha.. har den mörka idag, den har en svart bas med vinrött och silvrigt "spräckel" i.. så man får en svart bas med skimmer av vinrött och silver. så sjukt snyggt..!! ska visa dom nån gång kanske..


Gonatt mina sötisar :)


Jag älskar min Andreas ♥

Gonatt!

Säger väl Gonatt med denna underbara låt av gudinnan..












...  för att jag och älskling älskar denna låt!


Love u!


btw.. jag älskar Disney musik :)

här kommer några godingar!!

 





Nette, du och jag! :D

 

Klockren ;)

 

Peter Jöback sjunger fint..

 

Haha, älskar den här filmen!!

 




Knattar!!

   


 

 

Måste ju säga att Skönheten och Odjuret är en favorit! Älskar den filmen! :D
Nu ska ja sova med ett leende på läpparna.. man blir så glad av Disney!! Synd att inga Disneyfilmer görs längre :(


Beyoncé!!

Alltså är det bara jag som älskar den här kvinnan?!?!?!?!
Helvete vilken kvinna!! Jag har suttit och kollat på Mtv Video Music Awards och de har varit mycket bra och mycket skit...
Som till exempel att Taylor Swift vann pris för Årets Kvinnliga artist.. och mitt i hennes tack tal kommer Kanye West upp på scenen och säger "Ledsen Taylor att ja avbryter dig men Beyoncé har en av världens bästa videor genom alla tider" helt sjukt, sen klev han bara av.. Va fan ska man svara på det då??

Iaf, Stjärnan för kvällen var iaf Beyoncé som vann Årets Video för "Single Ladies", en låt och video som jag ääääääälskar!! Man blir så glad när man hör den! :D
Och att se henne göra den live, herregud! Jag älskar verkligen Beyoncé! allt hon gör är bra, och hon är inte som alla andra, hon är kurvig och vacker och så stolt över det! fan va bra hon är!!  Hon tog iaf upp Taylor Swift på scenen så hon fick göra sitt tacktal, så jävla bra gjort av henne!

Gå in här och kolla på denna gudinna! lägger även upp den riktiga videon för Single Ladies här..

http://www.mtv.se/mtv/?StoryId=71551&playlistId=141374&vid=436641 


Ååååh, sååå  bra!!!!



Lyssna även på Taylor Swift, Så fin låt!




Nighty night ;)

skit messenger!!

Jag har valt att installera det nyaste msn för ja tycker det SUGER!
men nu när jag skulle logga in så stod de "du måste installera den nyaste versionen för att kunna logga in" jävla skit grejer! för nu när ja skulle installera det så gick de inte?!?!?! fan vilka skit grejer! åååååh! smått irriterad nu asså! tur de är idol iaf! :)

America's Best Dance Crew!

Ja jag hittar ingen kortare länk där man bara kan se min favoritgrupp från andra säsongen Fanny Pak så ni får se hela det programmet när Missy Elliot var med i juryn och alla dansade till hennes låtar. ni kan spola fram till danserna..
Och de finns inte heller så man kan lägga in filmen här på bloggen, ni får gå in här och kolla!

Och gå verkligen in och kolla om ni gillar dans! herregud vad bra dom är! De är värt det!
Kolla på alla dom andra grupperna också!


Nu är det Idol :)

http://www.mtv.com/videos/americas-best-dance-crew-season-2-ep-7-missy-elliott-challenge/1591421/playlist.jhtml

tvättstugan... suck

ja ikväll hade/har man tvättstugan.. man hinner inte tvätta så mkt för våran tvättmaskin är så jävla seg, tar typ 2 timmar att tvätta ett program om man inte kör på snabbtvätt men då blire ju inte rent..
aja, måste sitta uppe till 11 nu för att vänta in tvätten. sen ska man ner och hänga upp den också.. huahua.. hatar att gå ner dit själv.. aja..

jag har världens bloggtorka just nu, ja hoppas ni har överseende med det. jag är trött mest hela tiden så ja hoppas ja får tillbaka inspirationen snart igen..

Aja.. Gonatt alla söta läsare :)


älskar min Andreas ♥

trudes frisörer.

Tänkte visa premiär filmen från Malmö och våran "informationsvideo" om företaget.
Jag är med på båda :) den från Malmö som handlar om Trudes Prestige, det nya konceptet, där står jag och fixar en tjejs hår i början, hon med det bruna burret ;)

ja den andra filmen får ni ju se mig.. haha..

http://vimeo.com/6313505

myser..

till bra musik innan jag ska sova!



tröttis!

Ja hörni jag är väldigt trött den här veckan!
igår var jag iaf iväg till Aina och myste med tjejerna. de va väldigt trevligt! :D

gonatt säger jag nu ska vi se om jag uppdaterar nåt nu eller efter helgen..
min älskling kommer iaf ner på lördag. de ska bli mysigt :)

Saknar dig!

nä sorry hörni!

min dator går alldeles för segt för att jag ska orka sitta och ladda upp alla bilder. fixar det när jag åker hem till älskling i helgen.. det kommer nog gå fortare då iaf..
nu blire sova och upp tidigt imorn.. vill ju dock se finalen av So you think you can dance! nä, ska kolla på kanal 5s hemsida om de går nån repris! MÅSTE SE DEN!


Gonatt!


Saknar dig älskling

sliten...

ja nu har man inte fått många timmars sömn på några dagar.. lördag till söndag så sov man ju inte direkt mycket eftersom man va ute och festade, haha. blir ju oftast inte mkt bra sömn då.. sen söndag så klev jag och älskling upp vid 12 och sov fram till halv 3 i soffan.. haha. sjukt trött man är då eller? jag kunde inte ta mig upp från soffan! varken han eller jag var pigga? fanns liksom ingen energi i kroppen..
och så mellan söndag och måndag så vart de inte så mkt sömn.. kanske var för att man sovit bort halva söndagen ;) man skulle ju upp tidigt också för att hinna med tåget klockan 6..
Sen inatt så somnade jag kanske 11 och va tvungen att kliva upp 5, såklart så vaknade jag en kvart innan klockan skulle ringa. guud va irriterad jag blev då!

Ja nu sitter vi på Audi i Gävle, vi skulle köra iväg från parkeringshuset där vi parkerat bilen åsså började det gnissla nåt så in i h*lvete.. haha. aldrig hört nå värre tror jag..
Så vi fick åka in hit på Audi och har väl suttit här över en timme nu och nu har dom konstaterat att de kommit in nån sten eller nåt mellan hjulet och bromsen.. så de va den som gnisslade så mkt när den skrapade emot metallen. lät iaf sjukt läskigt! Men nu ska jag och Marc åka iväg till Sandviken tyckte jag han sa. han ville besöka nån salong där. Jag bara längtar efter min säng just nu iaf ;) är så trött.

Ikväll lovar jag att jag ska uppdatera inlägget från malmö med bilder på tjejerna så ni fick se hur alla såg ut!

nu är vi iaf påväg till Borlänge.. hörs senare! :)

RSS 2.0