uppdatering London!

Ja, Ska försöka skriva lite mer om vad vi gjorde i London.

Tisdag den 20:e Januari.
Den här dagen var ju väldigt speciell?
Va lite tjaffs på morgonen så vi kom inte iväg förns 3 på dagen typ.
Då åkte vi och kollade på Westminster Abbey och House of Parlament.
Westminster Abbey är som en stooor kyrka. Hur fin som helst.
Vi gick dock inte in i den eftersom det kostade typ 150 spänn och göra de. sjukt ändå. för att få kolla på en kyrka?? Väldigt onödigt.


Onsdag den 21:a Januari.
Den här dagen var vi nog mest aktiva iaf! Herregud va grejer vi gjorde. Började med att vi åkte ut till London Eye och käkade frukost där. Nette och Björn käkade riktig engelsk frukost, ja käkade lasagne. Är inte så förtjust i bönor, korv, bacon, ägg och massa sånt där :P
Vi begav oss sen till Tower bridge och gick därifrån till London brigde, Vi tog tunnelbanan därifrån till Buckingham palace och va där en stund och kollade, inget dåligt slott hon bor i drottningen. Vakterna ser ju ganska roliga ut iaf i sina hattar. Även att dom som precis i Sverige inte får röra sig eller nånting., Sjukt tråkigt jobb iaf!
Aja, Därifrån gick vi på Diana Memorial Walk. Den går hela vägen från Buckingham palace och genom parkerna där och sen till Trafalgar Square. De va en jävla promenad kan ja ju säga, bara från buckingham palace till trafalgar square vare kanske 2.5 km, RAKSTRÄCKA! Hur fick som helst med parkerna på sidorna.

Vi kom sen till Trafalgar Square och försökte då leta oss upp mot Eros, en staty som fanns där. Vilket jag har kommit på nu att vi har ju sett den miljoner gånger :) Den finns ju mitt i Picadilly Circus, haha. Aja, Vi försökte iaf hitta den och vips så var vi tillbaka på Picadilly, och vi hade ingen aning om vart vi va :) Där hade dom iaf börjat förbereda för nånting, nån filmpremiär, vi kom på ganska snart att de va Valkyria som hade premiär, med Tom Cruise :)
Vi åkte iaf till St Pauls Cathedral och kollade. den va iaf sjuuukt stor! De va där Diana och Charles gifte sig. mäktigt.
vi åkte tillbaka till Picadilly Circus sen och käkade och kollade på när Tom Cruise skrev autografer. Vi såg han iaf ;) Vi sprang sen runt på stan och handlade lite sen åkte vi hem och tog de lugnt, va en lång dag iaf!


Torsdag den 22:a Januari.
Den här dagen kom Jamie och hälsade på :)
Vi hämtade honom på Paddington station vid 10 tiden och åkte sen till Oxford Street, gick i lite affärer, käkade, sen åkte vi till Madame Tussauds. Sjukt häftigt de va iaf! Alla vaxdockor va väldigt verkliga iaf.
Sen åkte vi till London Dungeon, ett ställe som informerar om tortyrmetoder från förr, Jack The Ripper, Sweeney Todd, London branden, allt möjligt! Sjukt intressant eftersom man fick gå som en tur genom huset och dom hade riktiga skådespelare. Va väldigt läskigt men väldigt intressant iaf!
Vi åkte sen till Picadilly igen och käkade en god middag på Aberdeens steakhouse, mums!
Sen sa vi hej då till Jamie, han skulle åka och hälsa på sin bror.


Fredag den 23:e Januari.
Shopping för hela slanten. Köpte asmkt snygga underkläder :) nöjd som fan!

Lördag den 24:e Januari.
Resa hem! :( Vi åkte klockan 10 från West Kensington och kom fram vid kvart över 11 till Heathrow, vi fick då veta att vårat flyg som skulle flyga 13.50 var försenat till 15.15. sjukt irreterande, det betydde att vi missade tåget ifrån arlanda som skulle gå 18.48. vi va klar på arlanda med väskorna och allt 19.00, vi missa de precis :/
Vi fick då vänta till 00.21 innan vi fick kliva ombord tåget och åka hem till ånge, vi kom hem runt halv sex på morgonen, då åkte ja direkt till min gos och sov :) Skönt att va hemma iaf!!!!

Om vi säger så här då, De här va den bästa resan ja varit på, hade så sjukt kul och London är en UNDERBAR stad! Tack Nette och Björn för denna upplevelse, nästa gång åker vi nån annanstans :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0